Over deze website

VakVragen is een formule binnen de website over het boek Een bedrijfsblad maken, geschreven door Rob Visser. VakVragen heeft een adviserende en opiniƫrende inhoud, met als doel het vak vooruit te helpen. Deze website is voorlopig helemaal gratis.

 

Het concept van deze site is eigendom van CommuniCadans (KvK 24 198 671). Alle rechten voorbehouden. Als u de bron vermeldt, hebt u geen toestemming nodig uit deze website te citeren.

 

Rechtsboven iedere vraag vindt u drie buttons die u van dienst zijn:

  • de pdf-button zet de betreffende pagina om in een pdf-document dat u vervolgens kunt bewaren door linksboven te drukken op het schijficoontje (tweede icoontje van links)
  • de printbutton maakt een afdruk van de pagina
  • de mailbutton stelt u in staat de pagina door te mailen. De gegevens van u en van de ontvanger worden NIET geregistreerd, ze kunnen dus ook niet worden gebruikt, laat staan misbruikt. Dit in verband met uw privacy.

Verder privacybeleid

Als u een vraag wilt stellen heb ik uw gegevens nodig om te laten weten dat het antwoord is geplaatst. Uiteraard worden uw naam, e-mailadres en andere gegevens vertrouwelijk behandeld en nooit zonder toestemming van u ter beschikking gesteld van derden.

 

Als u er prijs op stelt dat uw naam en organisatie bij de vraag worden vermeld, haalt u het vinkje weg.

 

Achtergrond

De redenen voor de opzet van deze website en verdere achtergronden, vindt u in het antwoord op de vraag Waarom deze website? Alle vragen over deze website vindt u hier.

 

Contact

Uw vraag is welkom. U kunt deze hier stellen.

Op ieder antwoord kunt u reageren met commentaar.

Zie ook de Contactgegevens met een reactieformulier.

 

Colofon
Sitebouw: Jaap Eric Kuiper

Formule en content Rob Visser (contact en feedback).

Uitvoering logo: Albert Kruger.

het beste boek over bedrijfsjournalistiek